Brzi servis

Brzi servis

Naš tim posvećen je minimiziranju vremena koje vaše vozilo provodi u servisu. Razumijemo da je vaš automobil važan dio vašeg svakodnevnog života i marljivo radimo kako bismo vas što prije vratili za volan.
Brzina ne znači kompromis u kvaliteti. Održavamo visoke standarde izrade u svakom popravku, osiguravajući da se vaše vozilo pravilno popravlja već pri prvom pokušaju.

Odaberite našu uslugu brzog popravka automobila za bezbrižno i ubrzano rješenje vaših potreba u automobilskoj industriji. Cijenimo vaše vrijeme i trudimo se da vas brzo vratimo na cestu, bez kompromisa na kvaliteti usluge. Kontaktirajte nas danas za učinkovite i pouzdane popravke automobila.

Zašto nas odabrati?

Bilo da se radi o rutinskom održavanju, dijagnostici ili složenim popravcima, održavamo najviše standarde izrade kako bismo vašem automobilu osigurali besprijekoran rad.

Česta pitanja

Nova i rabljena kuka moraju zadovoljiti jednake zahtjeve iz navedene radne upute, uz naglasak da sve ugrađene kuke moraju biti tehnički ispravne, montirane u skladu s pravilima struke, ne smiju biti oštećene i iskrivljene, moraju imati način da se mehanički zabrave, zabravljen položaj mora biti osiguran na barem jedan pouzdan način, a njihova mehanička izvedba mora biti takva da omogući neometanu i sigurnu uporabu kuke.

Identifikacijska pločica kuke osim tehničkih karakteristika govori i o tome za koji tip vozila je kuka namijenjena, te bez identifikacijskih podataka nije moguće započeti s ispitivanjem vozila bez obzira da li se radi o novoj ili rabljenoj kuki.

Ukoliko se prilikom predpregleda vozila za potrebe ispitivanja uoči da su na kuki izvršene preinake, npr. kuka je rezana i zbog potreba ugradnje na vozilo naknadno prilagođena, nosači kuke su oslabljeni zbog nemogućnosti ugradnje ili su dodatno pojačani zavarivanjem raznih ukruta ili su pričvrsna mjesta mijenjana i sl., ne smije se započeti s postupkom ispitivanja ugradnje kuke. U takvim slučajevima potrebno je upozoriti stranke da za takvu izvedbu ne mogu dobiti pozitivno rješenje prilikom ovakve vrste ispitivanja („mali atest“), te kod ovakvih slučajeva ne treba započinjati s prijavom postupka ispitivanja.

Kontaktirajte nas