Multibrend servis

Multibrend servis

Razumijemo da vlasnici vozila imaju različite preferencije, te da izbori u svijetu automobila nisu ograničeni na jednu marku. Tu dolazi do izražaja naša usluga multibrend servisa. S našom uslugom imate sveobuhvatno rješenje za sve svoje potrebe u vezi s vozilima, bez obzira na marku ili model automobila koji vozite. Bilo da se radi o obiteljskom automobilu, luksuznom vozilu ili sportskom automobilu visokih performansi, mi smo tu za vas.

Naš tim iskusnih tehničara i mehaničara dobro poznaje nijanse različitih automobilskih marki. Redovito prolaze obuku i informiraju se o najnovijim tehnologijama u automobilskoj industriji. Prilagođavamo svoj pristup kako bismo zadovoljili specifične zahtjeve vašeg vozila, osiguravajući da dobije skrb i pažnju koje zaslužuje.

Zašto nas odabrati?

Bilo da se radi o rutinskom održavanju, dijagnostici ili složenim popravcima, održavamo najviše standarde izrade kako bismo vašem automobilu osigurali besprijekoran rad.

Česta pitanja

Nova i rabljena kuka moraju zadovoljiti jednake zahtjeve iz navedene radne upute, uz naglasak da sve ugrađene kuke moraju biti tehnički ispravne, montirane u skladu s pravilima struke, ne smiju biti oštećene i iskrivljene, moraju imati način da se mehanički zabrave, zabravljen položaj mora biti osiguran na barem jedan pouzdan način, a njihova mehanička izvedba mora biti takva da omogući neometanu i sigurnu uporabu kuke.

Identifikacijska pločica kuke osim tehničkih karakteristika govori i o tome za koji tip vozila je kuka namijenjena, te bez identifikacijskih podataka nije moguće započeti s ispitivanjem vozila bez obzira da li se radi o novoj ili rabljenoj kuki.

Ukoliko se prilikom predpregleda vozila za potrebe ispitivanja uoči da su na kuki izvršene preinake, npr. kuka je rezana i zbog potreba ugradnje na vozilo naknadno prilagođena, nosači kuke su oslabljeni zbog nemogućnosti ugradnje ili su dodatno pojačani zavarivanjem raznih ukruta ili su pričvrsna mjesta mijenjana i sl., ne smije se započeti s postupkom ispitivanja ugradnje kuke. U takvim slučajevima potrebno je upozoriti stranke da za takvu izvedbu ne mogu dobiti pozitivno rješenje prilikom ovakve vrste ispitivanja („mali atest“), te kod ovakvih slučajeva ne treba započinjati s prijavom postupka ispitivanja.

Kontaktirajte nas