O nama

Z auto ugradnja kuka

Bez obzira radi li se o opremanju vašeg vozila za vuču, prijevoz bicikala ili transport tereta, pravilna instalacija kuka za automobile od ključnog je značaja za vašu sigurnost i funkcionalnost dodataka.
Naše iskustvo u instalaciji kuka za automobile osigurava da su vaši dodaci pravilno, sigurno i pouzdano instalirani. Razumijemo važnost preciznosti u ovom procesu kako bismo jamčili pouzdanost i sigurnost vaših kuka i dodataka za automobile.

Odabirom naših usluga instalacije kuka za automobile birate tim stručnjaka posvećenih kompatibilnosti, sigurnosti i funkcionalnosti dodataka za vaše vozilo. Ponosimo se našom posvećenošću pružanju najviših standarda instalacije kuka za automobile, pružajući vam mir na cestama.

Naš tim

Primjer

Glavni automehaničar

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Primjer

Glavni automehaničar

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zašto nas odabrati?

Bilo da se radi o rutinskom održavanju, dijagnostici ili složenim popravcima, održavamo najviše standarde izrade kako bismo vašem automobilu osigurali besprijekoran rad.

Česta pitanja

Nova i rabljena kuka moraju zadovoljiti jednake zahtjeve iz navedene radne upute, uz naglasak da sve ugrađene kuke moraju biti tehnički ispravne, montirane u skladu s pravilima struke, ne smiju biti oštećene i iskrivljene, moraju imati način da se mehanički zabrave, zabravljen položaj mora biti osiguran na barem jedan pouzdan način, a njihova mehanička izvedba mora biti takva da omogući neometanu i sigurnu uporabu kuke.

Identifikacijska pločica kuke osim tehničkih karakteristika govori i o tome za koji tip vozila je kuka namijenjena, te bez identifikacijskih podataka nije moguće započeti s ispitivanjem vozila bez obzira da li se radi o novoj ili rabljenoj kuki.

Ukoliko se prilikom predpregleda vozila za potrebe ispitivanja uoči da su na kuki izvršene preinake, npr. kuka je rezana i zbog potreba ugradnje na vozilo naknadno prilagođena, nosači kuke su oslabljeni zbog nemogućnosti ugradnje ili su dodatno pojačani zavarivanjem raznih ukruta ili su pričvrsna mjesta mijenjana i sl., ne smije se započeti s postupkom ispitivanja ugradnje kuke. U takvim slučajevima potrebno je upozoriti stranke da za takvu izvedbu ne mogu dobiti pozitivno rješenje prilikom ovakve vrste ispitivanja („mali atest“), te kod ovakvih slučajeva ne treba započinjati s prijavom postupka ispitivanja.

Kontaktirajte nas