Optimizacija ECU vozila

Optimizacija ECU vozila

Engine Control Unit je srce i um vašeg vozila, odgovoran za savršenu ravnotežu goriva, zraka i vremena paljenja. Optimizacija ECU-a može otključati novu razinu snage i okretnog momenta, dajući vašem vozilu prednost koja mu je potrebna. Doživite glađe ubrzanje, povećani broj konjskih snaga i bolji odgovor na gas. Za razliku od uobičajenog uvjerenja, podešavanje ECU-a nije samo o snazi; radi se i o učinkovitosti. Optimizacijom isporuke goriva možete uživati u boljoj ekonomičnosti goriva bez kompromisa na performansama.

Dobro podešen ECU osigurava da vaš motor radi unutar sigurnih parametara, smanjujući stres na ključnim komponentama i potencijalno produžujući život vašeg vozila. Mnoga moderna vozila zahtijevaju strogu usklađenost s emisijama. Podešavanje ECU-a može pomoći u održavanju usklađenosti s emisijama dok se optimizira performansa i učinkovitost. Unaprijedite svoje iskustvo vožnje s našom uslugom optimizacije ECU-a. Otključajte puni potencijal svog vozila očuvajući pouzdanost, učinkovitost i usklađenost. Kontaktirajte nas danas kako biste započeli put prema vrhunskim performansama.

Zašto nas odabrati?

Bilo da se radi o rutinskom održavanju, dijagnostici ili složenim popravcima, održavamo najviše standarde izrade kako bismo vašem automobilu osigurali besprijekoran rad.

Česta pitanja

Nova i rabljena kuka moraju zadovoljiti jednake zahtjeve iz navedene radne upute, uz naglasak da sve ugrađene kuke moraju biti tehnički ispravne, montirane u skladu s pravilima struke, ne smiju biti oštećene i iskrivljene, moraju imati način da se mehanički zabrave, zabravljen položaj mora biti osiguran na barem jedan pouzdan način, a njihova mehanička izvedba mora biti takva da omogući neometanu i sigurnu uporabu kuke.

Identifikacijska pločica kuke osim tehničkih karakteristika govori i o tome za koji tip vozila je kuka namijenjena, te bez identifikacijskih podataka nije moguće započeti s ispitivanjem vozila bez obzira da li se radi o novoj ili rabljenoj kuki.

Ukoliko se prilikom predpregleda vozila za potrebe ispitivanja uoči da su na kuki izvršene preinake, npr. kuka je rezana i zbog potreba ugradnje na vozilo naknadno prilagođena, nosači kuke su oslabljeni zbog nemogućnosti ugradnje ili su dodatno pojačani zavarivanjem raznih ukruta ili su pričvrsna mjesta mijenjana i sl., ne smije se započeti s postupkom ispitivanja ugradnje kuke. U takvim slučajevima potrebno je upozoriti stranke da za takvu izvedbu ne mogu dobiti pozitivno rješenje prilikom ovakve vrste ispitivanja („mali atest“), te kod ovakvih slučajeva ne treba započinjati s prijavom postupka ispitivanja.

Kontaktirajte nas