Servis klima (novi i stari plin)

Servis klima (novi i stari plin)

Naša usluga održavanja klima uređaja vaš je pouzdani partner za održavanje i optimizaciju klima sustava, bez obzira imate li najnovije modele s novim rashladnim sredstvima ili starije uređaje koji koriste tradicionalne plinove. Naši iskusni tehničari nude prilagođena rješenja koja odgovaraju specifičnim potrebama vašeg klima sustava, osiguravajući da on radi na najbolji mogući način, bez obzira na njegovu starost ili tip.

Stavljamo naglasak kako na učinkovitost tako i na udobnost, s ciljem održavanja stalno ugodne klime u vašem prostoru tijekom svih godišnjih doba. Naši stručnjaci vješti su u dijagnosticiranju problema, popravcima te zamjeni plina kad je to potrebno. Naše usluge obuhvaćaju redovito održavanje, temeljite preglede i preventivne mjere kako bismo produžili vijek trajanja vašeg klima uređaja. Opremljeni smo za rukovanje novim rashladnim sredstvima te za održavanje i prilagodbu starijih sustava kako bi udovoljili modernim standardima učinkovitosti.

Zašto nas odabrati?

Bilo da se radi o rutinskom održavanju, dijagnostici ili složenim popravcima, održavamo najviše standarde izrade kako bismo vašem automobilu osigurali besprijekoran rad.

Česta pitanja

Nova i rabljena kuka moraju zadovoljiti jednake zahtjeve iz navedene radne upute, uz naglasak da sve ugrađene kuke moraju biti tehnički ispravne, montirane u skladu s pravilima struke, ne smiju biti oštećene i iskrivljene, moraju imati način da se mehanički zabrave, zabravljen položaj mora biti osiguran na barem jedan pouzdan način, a njihova mehanička izvedba mora biti takva da omogući neometanu i sigurnu uporabu kuke.

Identifikacijska pločica kuke osim tehničkih karakteristika govori i o tome za koji tip vozila je kuka namijenjena, te bez identifikacijskih podataka nije moguće započeti s ispitivanjem vozila bez obzira da li se radi o novoj ili rabljenoj kuki.

Ukoliko se prilikom predpregleda vozila za potrebe ispitivanja uoči da su na kuki izvršene preinake, npr. kuka je rezana i zbog potreba ugradnje na vozilo naknadno prilagođena, nosači kuke su oslabljeni zbog nemogućnosti ugradnje ili su dodatno pojačani zavarivanjem raznih ukruta ili su pričvrsna mjesta mijenjana i sl., ne smije se započeti s postupkom ispitivanja ugradnje kuke. U takvim slučajevima potrebno je upozoriti stranke da za takvu izvedbu ne mogu dobiti pozitivno rješenje prilikom ovakve vrste ispitivanja („mali atest“), te kod ovakvih slučajeva ne treba započinjati s prijavom postupka ispitivanja.

Kontaktirajte nas